Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Trump's attorney general pick faces Senate hearing

January 15, 2019 10:54 PM
4568 1

In her line of questioning, California Sen. Kamala Harris tried to draw out a situation in which attorney general nominee William Barr would not take the advice of career ethics officials if they advised him to recuse himself.

If it came down to a judgement call, Barr said he could ignore the advice of those officials — if he disagreed with that advice based on a "different judgement of the facts."

Read more

Share in social networks:

Comments - 1
Anonymous

December 3, 2019 4:57 AM

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)