Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

South Carolina man escaped fire but then fatally struck by car, officials say

January 15, 2019 11:09 AM
430 1
South Carolina man escaped fire but then fatally struck by car, officials say

Officials, including the South Carolina Highway Patrol, have joined in an investigation on the death of Tyrone Bush, 53, who had escaped a fire but was fatally struck by a car on Monda, authorities said. (SC.gov)

A South Carolina man who was severely burned in a camper but escaped was then fatally hit by a car Monday, officials said.

Read more

Share in social networks:

Comments - 1
Anonymous

December 3, 2019 4:52 AM

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)