Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Man to get 27 years in prison for murdering Dwyane Wade's cousin

January 15, 2019 8:29 PM
4250 1

CHICAGO -- One of two brothers charged in the Chicago fatal shooting of Miami Heat star Dwyane Wade's cousin has pleaded guilty to murder.

The Chicago Sun-Times reports Derren Sorrells entered the plea Tuesday to a first-degree murder charge in the 2016 shooting of 32-year-old Nykea Aldridge.

Read more

Share in social networks:

Comments - 1
Anonymous

December 3, 2019 4:50 AM

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)