Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

5-month-old giraffe euthanized after gore wound to stomach at San Diego Zoo

January 15, 2019 10:52 AM
424 1
5-month-old giraffe euthanized after gore wound to stomach at San Diego Zoo

Kumi, a 5-month-old male giraffe, was euthanized last month due to a gore wound to his stomach, according to a zoo spokeswoman. (San Diego Zoo Global)

A 5-month-old male giraffe was euthanized last month after he was gored in the stomach at the San Diego Zoo Safari Park, a report said Monday, citing a zoo spokeswoman.

Read more

Share in social networks:

Comments - 1
Anonymous

December 3, 2019 4:52 AM

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)